Nintendo Wii Verkopen

Hier kun je jouw Nintendo Wii spelcomputer verkopen en jouw Nintendo Wii spelletjes. Je kan al je Wii Hardware en Wii spellen bij elkaar zoeken en dan toevoegen aan je verkoopnota. Daarna kan je de verkoopnota afronden en vervolgens de game artikelen naar ons opsturen of je kunt ze langsbrengen op afspraak. Boven de € 40 krijg je van ons een verzendlabel die je thuis kunt uitprinten. Wel zo handig!

Als je op zoek bent naar een manier om van je oude Wii-console af te komen, dan kun je bij ons terecht voor een eerlijke prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van gebruikte consoles, games en accessoires, en bieden daarbij goede prijzen voor de spullen die je wilt verkopen.

Een Wii-console is nog steeds een populaire console onder gamers, vooral vanwege de unieke bewegingsgevoelige besturing. De waarde van een Wii-console kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van de console, eventuele accessoires en de vraag op de markt op dat moment.

Hoeveel is een Wii Waard?

Over het algemeen kun je voor een oude Wii-console met Wii Games en Wii accessoires en in goede staat tussen de €40 en €100 euro verwachten. Als je console in topconditie is en met accessoires wordt geleverd, kan de waarde oplopen tot wel €150 euro.

Bij GameGreen.nl zorgen we ervoor dat je een eerlijke prijs krijgt voor je gebruikte spullen. Onze experts zullen de staat van je Wii-console grondig beoordelen en je een passende prijs aanbieden. Bovendien zorgen we voor een snelle en gemakkelijke afhandeling van de verkoop, zodat je snel van je oude Wii-console af bent.

Als je nog vragen hebt over het verkopen van je Nintendo-spullen, of over de waarde van je Wii-console, neem dan gerust contact met ons op.

Wii Verkopen Prijs

Om te weten welke prijs wij geven voor je oude Wii-Console en Games hoef je alleen maar alles toe te voegen aan je mandje en dan zie je in jouw mandje wat de totaalprijs is. Je oude Wii spellen zijn nog geld waard en je draagt bij aan het recyclen van oude electrische apparatuur. 

 

© 2018 - 2023 GameGreen.nl | sitemap | rss