Uitbetaling

Zodra wij het binnen hebben gaan wij het controleren en zullen wij binnen 3 werkdagen uitbetalen. Langsbrengen is ook mogeljk op afspraak. Je kunt het dan afgeven en zodra we het gecontroleerd hebben betalen we direct uit op je bankrekening.

Verzenden

Als je spullen aan ons verkoopt met een minimale waarde van 40 euro krijg je automatisch na het afronden van de verkoopnota met je gegevens en de producten van ons een verzendlabel welke je kunt gebruiken om de spullen gratis op te sturen.

Let op: zorg dat je het goed verpakt verzend. Je blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor verzending.

Controle producten

Zodra wij de spullen binnen hebben zullen wij deze eerst controleren op een goede werking. Je moet hierbij denken aan de werking van een Disclezer, of de spelcomputer up to date is en/of up te daten is, de pookjes van Controllers geen drift vertonen en en/of producten geen beschadigingen hebben ( uiteraard zijn het gebruikte producten, maar stukjes afgebroken e.d kunnen wij niet inkopen ). 

Digitale Games

Voor digitale games kunnen wij helaas geen geld geven en deze hebben voor ons geen waarde.

Bekraste Discs

Wij rekenen geen geld voor bekraste Discs. Game Discs kunnen krassen bevatten en wij hebben zeer goede machines om die eruit te halen, echter in enkele gevallen kunnen wij ze niet repareren en er dan ook geen geld voor geven. Wii Discs kunnen nog behoorlijk bekrast krasvrij worden gemaakt, maar Wii U discs (bluray) als die te diepe krassen bevatten zijn ze niet meer te repareren. 

Taal spellen

Alle spellen die je inruilt dienen Nederlands of minstens engelstalig te zijn anders kunnen we er niks voor geven. De hoesjes dienen Nederlands of Engelstalig te zijn.

Omgebouwde Consoles

Vanzelfsprekend is dat illegaal, kunnen we daar geen geld voor geven en verkopen wij dat ook niet.

 

© 2018 - 2023 GameGreen.nl | sitemap | rss