Hoe snel betalen jullie uit?
Zodra wij het binnen hebben gaan wij het direct controleren en zullen wij binnen 3 werkdagen uitbetalen.
Moet ik een Track en Trace code hebben als ik producten opstuur?
Ja, die is heel belangrijk en moet je kunnen overleggen.
Verzenden?
Verzendkosten naar ons toe komen voor eigen rekening. 
Langsbrengen mogelijk?
Nee, langsbrengen is op dit moment niet mogelijk, maar wij werken zeer snel en eerlijk. Alles dient dus opgestuurd te worden naar:
GameShopper
Kopkas 85
2614 SC Delft
Als er dingen/onderdelen missen?
Als er dingen/onderdelen missen zullen wij daar geld voor in mindering brengen en dit na controle voorstellen aan je. Voor het meeste wat er kan missen kun je zelf al kiezen zodat je direct ziet hoeveel van de inruilwaarde af gaat. Wij streven ernaar om een prettige verkoopervaring te bieden en laten daarom liever op voorhand zien wat je ervoor krijgt. Teveel achteraf rekenen doen we zo min mogelijk. Je kunt het altijd kosteloos terug laten sturen als je het er niet mee eens bent. 
Staat producten
Als producten kapot zijn zoals pookjes of stukjes afgebroken van Controllers of bv vergeelde pookjes, controllers en consoles kunnen we daar geen geld voor geven. Controleer Controllers e.d. goed op batterij lekkage van te voren.
Discs
Game Discs kunnen krassen bevatten en wij hebben zeer goede machines om die eruit te halen, echter in enkele gevallen kunnen wij ze niet repareren en er dan ook geen geld voor geven. Wii Discs kunnen nog behoorlijk bekrast krasvrij worden gemaakt, maar Wii U discs (bluray) als die te diepe krassen bevatten zijn ze niet meer te repareren. (we rekenen geen geld voor Disc reparatie).
Moeten de producten schoon zijn?
Ja, de producten die je naar ons opstuurt dienen schoon te zijn. Als ze niet schoon zijn rekenen we daarvoor 1,50 per 10 euro inruilwaarde schoonmaakkosten vanaf.
Zijn jullie betrouwbaar?
Ja, je kunt zat reviews van ons vinden als je googled op: WiiGameShopper https://www.kiyoh.com/reviews/1043453/wiigameshopper
Kopen jullie altijd in?
We streven ernaar om altijd in te kopen, echter kan het voorkomen dat we een tijdelijke inkoopstop hebben zoals we bv in de vakantieperiode zullen hebben. Dat zullen we altijd van te voren aangeven.
Geld of shoptegoed?
Je kunt op aanvraag ook shoptegoed krijgen voor 1 van onze webshops: WiiGameShopper.nl of PSGameShopper.nl Als je hiervoor kiest krijg je 10 % extra inruilwaarde

© 2018 - 2019 GameGreen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel