Hoe snel betalen jullie uit?
Zodra wij het binnen hebben gaan wij het direct controleren en zullen wij binnen 3 werkdagen uitbetalen. Als je het langsbrengt betalen we het direct cash uit of op je bankrekening als je dat wilt.

Moet ik een Track en Trace code hebben als ik producten opstuur?
Ja, die is heel belangrijk en moet je kunnen overleggen.

Verzenden?
Vanaf €40 inruil kun je op aanvraag van ons een verzendlabel krijgen als het minder dan € 40 betreft kun je de verzendkosten zelf betalen of natuurlijk langsbrengen.

Let op: zorg dat je het goed verpakt verzend. Je blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die is opgelopen met het verzenden.

Langsbrengen mogelijk?
Ja, langsbrengen is mogelijk op afspraak, wel eerst online een verkoopnota invullen en verzenden.

Als er dingen/onderdelen missen?
Als er dingen/onderdelen missen zullen wij daar geld voor in mindering brengen en dit na controle voorstellen aan je. Voor het meeste wat er kan missen kun je zelf al kiezen zodat je direct ziet hoeveel van de inruilwaarde af gaat. Wij streven ernaar om een prettige verkoopervaring te bieden en laten daarom liever op voorhand zien wat je ervoor krijgt. Teveel achteraf rekenen doen we zo min mogelijk. Je kunt het altijd terug laten sturen als je het er niet mee eens bent. De retourkosten komen dan wel voor eigen rekening. 

Geven jullie ook geld voor digitale games?
Nee, digitale games hebben voor ons geen waarde en willen dan ook gelijk een tip geven en dat is altijd fysieke games kopen.

Staat producten
Als producten kapot zijn zoals pookjes of stukjes afgebroken van Controllers of bv vergeelde pookjes, controllers en consoles kunnen we daar geen geld voor geven. Controleer Controllers e.d. goed op batterij lekkage van te voren. 

Discs
Game Discs kunnen krassen bevatten en wij hebben zeer goede machines om die eruit te halen, echter in enkele gevallen kunnen wij ze niet repareren en er dan ook geen geld voor geven. Wii Discs kunnen nog behoorlijk bekrast krasvrij worden gemaakt, maar Wii U discs (bluray) als die te diepe krassen bevatten zijn ze niet meer te repareren. (we rekenen geen geld voor Disc reparatie).

Taal spellen
Alle spellen die je inruilt dienen Nederlands of minstens engelstalig te zijn anders kunnen we er niks voor geven. De hoesjes dienen Nederlands of Engelstalig te zijn.

Moeten de producten schoon zijn?Ja, de producten die je naar ons opstuurt dienen schoon te zijn. Als ze niet schoon zijn rekenen we daarvoor 5 euro per verkoopnota.

Omgebouwde consoles
Vanzelfsprekend is dat illegaal, kunnen we daar geen geld voor geven en verkopen wij dat ook niet.

Zijn jullie betrouwbaar?
Ja, je kunt zat reviews van ons vinden als je googled op: WiiGameShopper https://www.kiyoh.com/reviews/1043453/wiigameshopper

Kopen jullie altijd in?
We streven ernaar om altijd in te kopen, echter kan het voorkomen dat we een tijdelijke inkoopstop hebben zoals we bv in de vakantieperiode zullen hebben. Dat zullen we altijd van te voren aangeven.

 

© 2018 - 2021 GameGreen.nl | sitemap | rss